Over WebOrigin

Nieuwe en snelgroeiende ondernemingen nemen een groot deel van de economische groei voor hun rekening. Ze scheppen werkgelegenheid, veroveren nieuwe markten en zorgen daarmee voor een vernieuwing en versterking van de economische structuur. Vaak hebben IT bedrijven hierdoor te kampen met een wisselende vraag naar informatici. Vele ondernemingen en organisaties worden tevens geconfronteerd met de snelle evolutie en ontwikkeling van het IT gebeuren. Hierdoor wordt het vrijwel onmogelijk om op alle vlakken de nodige expertise in huis te hebben.

Gedurende zijn 14 jarige bestaan heeft WebOrigin een grondige expertise verworven. Projecten bij UZLeuven, Grohe, BP, VUM, Europese Commissie, SCIA, Whise en andere, zijn reeds succesvol verlopen. Onze consultants zijn specialisten in hun vakgebied, gaande van programmeren in verschillende talen zoals Java en C# over web-development in PHP, ASP.NET, Coldfusion en technologiën als XML en webservices. Uiteraard ontbreken analyse en projectbegeleiding niet op hun curriculum


WebOrigin houdt van een persoonlijke aanpak. Alleen zo kunnen we de werking van uw bedrijf doorgronden en komen tot de juiste profilering, analyse en diagnose om zo samen een actieplan uit te werken en onze samenwerking te stroomlijnen.
Over ons
Contacteer ons